Begonnen als koerier

Mijn naam is Sanne, ik ben 25 jaar en werk sinds 2015 voor DHL Express. Ik ben begonnen als koerier in Utrecht. Wat een gave job! Ik werd overal op straat nagekeken en hoorde bijna dagelijks “Wat stoer, een meisje op zo’n grote gele bus!”. Samen met het contact wat ik met onze klanten had, was dat de ultieme drijfveer om voor DHL Express als koerier te werken.

Ondanks dat ik het koeriers leven geweldig vond, moest ik vanwege fysieke beperkingen, op zoek naar een nieuw plekje binnen de organisatie.

 

Operations System Manager bij IT 

Ik heb vanuit de organisatie veel begrip, begeleiding en steun gehad in mijn zoektocht naar mijn nieuwe plekje. Er is mij de mogelijkheid geboden om mee te werken aan een project in het Electronic Shipping Solutions team op de IT afdeling. Mijn eerste echte kantoorbaan! Dat was even anders dan mijn werk als koerier. Maar ik voelde me gelijk welkom in het team en er werd gelijk een beroep gedaan op mijn kennis van de Operations divisie.

Een aantal maanden later werd mij gevraagd om voor de Operations Systems Manager in te vallen tijdens haar zwangerschapsverlof. Dit was een grote uitdaging die ik met beide handen heb aangenomen. In deze periode heb ik geleerd hoe het is om als contactpersoon tussen twee divisies service te leveren aan onze collega’s van Operations. Ook hier kwam mijn kennis als koerier goed van pas. In deze periode heb ik veel gezien van het bedrijf. Ook ben ik zelf enorm gegroeid.

Ik heb de tijd en ruimte gekregen om mijzelf te ontwikkelen tot de persoon wie ik nu ben, bij het bedrijf waar ik zo graag voor werk. Bij DHL Express is alles mogelijk!
SanneMarketing Applications Manager

Applications Manager bij Marketing

Nu werk ik als Applications Manager voor onze Marketing afdeling. Hierbinnen ligt mijn focus op het ontwikkelen en verbeteren van al onze marketing applicaties. Zo kunnen we onze klanten een zo goed mogelijke service te bieden. Ik zit in een leuk team van enthousiaste mensen en ik voelde me gelijk welkom.

 

Ruimte voor ontwikkeling

In een jaar tijd ben ik van Koerier tot Marketing Applications Manager gegroeid. Dit toont aan dat ik de ruimte heb gekregen om mijzelf te ontwikkelen tot de persoon wie ik nu ben, bij het bedrijf waar ik zo graag voor werk. Bij DHL Express is alles mogelijk!

Geschreven door: Sanne Dissel
Marketing Applications Manager bij DHL Express