Over mij

Toen ik 4 jaar geleden bij DHL Express kwam werken stond online nog in de kinderschoenen. In 4 jaar tijd heb ik een local website, de online consumenten tool en een professioneel online landschap voor DHL Express Nederland mogen neerzetten. Om dit naast de mooie global websites en online klantentools succesvol te maken draait er op aanzienlijke schaal online advertisement, content management en social in eigen beheer. Waar lukt je dat nog meer binnen 4 jaar?!

 

Wanneer je met een goed onderbouwd idee komt is het antwoord vaak: Ga maar doen! Dat motiveert mij om mezelf en online steeds verder te ontwikkelen en past bij mijn visie en ambities.
LindaOnline Marketing Manager

Van online marketeer naar online manager

De schaalvergroting van online heeft ervoor gezorgd dat ik ben gegroeid van online marketeer naar manager van het zelf opgezette online marketing team. En omdat de digitale wereld steeds belangrijker wordt werken we met het team steeds nauwer samen met alle afdelingen binnen het bedrijf. Zo bereiken we onze klanten beter en voorzien we ze van de juiste informatie op het juiste moment in hun customer journey.

 

Informele sfeer 

Wat mij als persoon aantrekt in het werken bij DHL Express zijn de korte lijnen en de informele sfeer op de werkvloer. Wanneer je met een goed onderbouwd idee komt is het antwoord vaak: Ga maar doen! Dat motiveert mij om mezelf en online steeds verder te ontwikkelen en past bij mijn visie en ambities.

Geschreven door: Linda Arnaud de Cavalon
Online Marketing Manager bij DHL Express