Over mij 

Mijn naam is Anucha en ik ben mijn loopbaan bij DHL Express gestart door te solliciteren voor de functie van koerier. Dit was qua werktijden de ideale bijbaan naast mijn rechtenstudie. Kort na mijn sollicitatiegesprek werd ik gebeld, omdat de supervisor een andere functie voor mij voor ogen had. Het feit dat er op dat moment al zo werd meegedacht wat er het beste bij mij zou aansluiten, gaf mij de bevestiging dat ik juist had gehandeld door te solliciteren bij DHL Express.

 

Na mijn studie rechten

Na afronding van mijn studie rechten, was ik nog steeds niet weg te slaan bij DHL Express. De gezellige informele werksfeer die er was, durfde ik niet op te geven. Gelukkig is ‘doorgroeien’ een begrip dat DHL serieus neemt en ook mogelijk maakt voor zijn werknemers. Zo is een tijdelijke bijbaan binnen de operatie, uitgelopen op een vast dienstverband binnen de Sales afdeling.

Een nieuw en spannend avontuur waarbij ik gelukkig vanaf het begin met open armen werd ontvangen door mijn nieuwe collega's. Perfect match!
AnuchaBusiness Analyst

Mijn nieuwe team

In september 2018 heb ik de overstap mogen maken en is mij de kans geboden om onderdeel uit te maken van de DHL Express Telesales afdeling. Een nieuw en spannend avontuur waarbij ik gelukkig vanaf het begin met open armen werd ontvangen door mijn nieuwe collega’s. Perfect match! Sales biedt een ontzettend veel afwisseling. Elke klant is anders, waardoor ook elk gesprek anders is. Door vragen te stellen en ervaringen te delen met elkaar, leer je dit vak het beste. Tot de dag van vandaag kan ik gelukkig zeggen dat mijn collega’s het beantwoorden van mijn vragen niet zat zijn.

 

Werken als Telesales Executive

Als Telesales Executive is geen dag hetzelfde. De situaties die zich bij klanten kunnen voordoen, zijn iedere dag anders. Zo moet je ineens schakelen met collega’s van DHL in Noorwegen, om er samen voor te zorgen dat een zending toch op tijd wordt opgehaald. Dit was echt een ervaring waarbij voor mij duidelijk werd dat samenwerken binnen DHL, op wereldwijd niveau, belangrijk is.

 

Open sfeer

Hoewel het op onze afdeling key is om ervaringen van klanten te delen, is er ook altijd ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en situaties. Zo hebben mijn collega’s voor mij klaargestaan en hebben zij mij heel erg gesteund in een moeilijke tijd. In tijden waarin ik mijn werk niet kon doen, werd het zonder te vragen voor mij opgepakt. DHL Express is een werkgever waarbij ik met trots kan zeggen dat het ook draait om jou als persoon.

DHL mag dan wel bekend staan als een groot internationaal bedrijf, maar wij werknemers vormen één familie.

Geschreven door: Anucha Chakawri
Telesales Executive bij DHL Express


Onlangs heeft Anucha een mooie stap mogen maken naar de functie van Business Analyst!